We Share office spaces

Više od kancelarije. Više od uspeha.

We Share je brend koji se bavi izdavanjem potpuno opremljenih kancelarijskih prostora. Njihovi poslovni prostori nude sve od prostora za rad, konferencijskih sala pa do usluga održavanja prostora. Za We Share smo imali tu čast da radimo celokupno online prisustvo – od sajta do društvenih mreža, od Google oglašavanja do saradnje sa eksternim saradnicima.

Naša strategija štedi novac!

Strateškim pristupom uspeli smo da za mesec i po dana, uz doslovno duplo manji budžet za online oglašavanje, ostvarimo rezultate za preko 100% bolje u odnosu na one iz ptrhodnog perioda. Procenat nije izračunat odokativnom metodom – imamo analitike koje ga potvrđuju.

Jasni ciljevi su lakše ostvarljivi.

Prvih 3 meseca bilo je posvećeno povećanju poseti sajtu, povećanju ostanaka korisnika na sajtu i povećanju vidljivosti brenda na društvenim mrežama. Analizom postojećeg satanja i učinaka, mapirali smo gde leži potencijal i šta treba uraditi da bi se ciljevi ostvarili. Uradili smo novi sajt, redizajnirali vizuelni identitet, odredili ciljnu grupu, prilagodili sadržaj i za mesec i po dana pokazali prve rezultate.

Menu