Hotel Srbija & Hotel Garden Srbija

Simbol grada u našim rukama.

Simbol Beograda u našim rukama.

Hotel Srbija. Na prvom mestu bila nam je velika čast da preuzmemo društvene mreže jednog od najpoznatijih hotela u Beogradu. Sarađivali smo osam meseci tokom 2018. godine, a naša kreativna strategija se i danas koristi u svrhe marketinga i oglašavanja na društvenim mrežama.

Ugled i istorija. Bili su nam velika motivacija i inspiracija tokom izrade sadržaja.

Hotel Garden Srbija. Moderan hotel sa četiri zvezdice, orijentisan ka biznis korinisicima i osobama koje žele da budu u centru dešavanja u gradu.

Uvek ima još nešto.

BG restoran. BG restoran nalazi se u okviru hotela Srbija i otvoren je za sve, ne samo za goste hotela. Vrlo simbolično centar dešavanja u hotelu je upravo restoran.

Pansionski restoran. E on je rezervisan samo za goste hotela i iznajmljivanje za proslave. Trebalo je predstaviti predivan pogled sa sedamanaestog sprata i privući koriniske da požele baš tu da obeleže neke od najbitnijih trenutaka u životu. Kao što su recimo venčanja.

Konferencijske sale. Ima ih tri. I dostupne su za iznajmljivanje. Jasno, naš zadatak je bio da predstavimo i tu uslugu.

Posao ne sme da čeka.

Hotel Garden Srbija. Nalazi se u Brankovoj ulici. Jednom prosečnom, biznis korisniku sve je blizu. Uključujući i APR ako baš zatreba.

Sale za konferencije i BG bar. Hotel nudi sve što može da im zatreba – od prostora za sastanak, team building ili razgovor uz piće. Praktično, ne morate da izađete iz hotela da biste obavili sve što vam treba.

Uspeli smo. Nastup Hotela Garden Srbija na društvenim mrežama smo takođe gradili od nule sa autentičnim sadržajem prilagođenim upravo ciljnoj grupi koju targetiraju, tačnije drže u fokusu oglašavanja.

Menu