Foxy Lady Unikat

Prva ljubav zaborava nema!
Posebno ako tvoja marketing priča kreće od nje.

Prva ljubav zaborava nema!

Foxy Lady Unikat. Beogradski brend ručnorađene i oslakane garderobe i asesoara.

2011.-2015. Pod ovim imenom brend je postojao 4 godine. To je ujedno i kamen temeljac Brščić marketing agencije jer odavde je sve krenulo.

Iskustvo koje traje. Prva stranica na Facebook-u, prva plaćena promocija, prva direktna prodaja, prva biznis strategija, prvo sve. Foxy Lady postoji i danas pod novim imenom – Jasmina Brščić fashion design.

Put kojim se ređe ide.

Privatni biznis. Posebno smo ponosni na ovu stranicu jer ona je ogledalo razvoja koji smo napravili. Otvorena 2011. na samom početku razvoja Facebook stranica, predstavlja svojevrsan put od učenja i iskustva.

Organski razvoj. Za 4 godine uloženo je 10 evra u stranicu. Svih 1291 osoba su barem jednom videli kod nekoga našu stranicu i zapratili je. A preko 80% su zapravo bile naše mušterije.

Nije zlato sve što sija. Pošto je rad u butiku i za butik okupirao najveći deo vremena, ovoj stranici se često nismo posvećivali na adekvatan način. Bilo je dana kada je zujala prazna, bez nege i sadržaja. Al nikada nije prestala da daje rezultate!

Ljubav. Predanost. Poverenje.

Ljubav. Prema oglašavanju, marketingu, digitalnom sadržaju, mešanju tradicionalnih umetničkih formi sa digitalnim alatima rodila se ovde.

Predanost. Odustajanje nije opcija. To je lekcija N0.1 naučena na ovom projektu.

Poverenje. od 1291 osobe oko 200 su i dalje u nekoj vrsti kontakta sa nama. Bilo preko društvenih mreža, bilo direktno – tu su. A jedno 50 su nam i dalje stalne mušterije. Jer znaju gde je kvalitet.

Menu