CBMA Make Up Academy

Oglašavanje za oskara.

Christine Blundell Make Up Academy (CBMA) je londonska akademija za scensku šminsku, SFX šminku i makeup prostetiku. Christine je svetski priznata umetnica, koja je za svoj rad na velikim holivudskim ostvarenjima nagrađena oskarom i nizom prestižnih nagrada. CBMA tim nam je poverio oglašavanje na Google pretraživaču, društvenim mrežama (Instagram, Facebook i LinkedIn), kao i strategiju nastupa na društvenim mrežama.

SFX rezultati. Za četiri meseca imali smo priliku da pustimo preko 10 oglasa na Google-u, kako za paket kurseva tako i za pojedinačne kurseve u ponudi.

Svaki kurs je priča za sebe. Tako smo im i pristupali. Na osnovu detaljnih analiza mapirali smo osnovne ciljne grupe, prilagodili kreativni sadržaj njima i pravili oglas za svaku ciljnu grupu posebno.

Strategijom do cilja.

Malo vremena, veliki ciljevi. Imali smo mesec dana da nađemo način da dođemo do novih polaznika kursa. Bilo nam  je jasno da samo oglašavanjem to neće biti moguće.

Društvene mreže kao izlog. Predložili smo im da objedinimo oglašavanje i sadržaj koji se objavljuje na društvenim mrežama kako bismo sve koji budu zainteresovani za kurs dodatno motivisali.

Našminkali smo feed. Sadržaj je pratio oglase, davao uvid u to kako to izgleda, svaki segment oglasa bio je detaljno predstavljen na društvenim mrežama.

Više od reklame.

Preko 20 uspešno ostvarenih oglasa na društvenim mrežama. Ceo London je znao za kurs.

Lead generation. Uspešno prikupljeno preko 20 prijava za 14 dana. Cena klika troduplo smanjena.

B2B i LinkedIn. Izneli smo i oglas za profesionalno usavršavanje. Uspešno.

Menu