Belano Apartmani

100 razloga da saznaš više!
I svaki je priča za sebe.

100 razloga da saznaš više.

Belano apartmani Beograd – kao što im samo ime kaže radi se o apartmanima za izdavanje, popularno stan na dan.

Preko 100 apartmana u celom Beogradu. Mreža stanova koje Belano ima je impresivna. Pogotovo ako se uzme u obzir da su jedni od prvih u ponudu uveli SPA i luksuzne apartmane.

Kada biraš luksuz, biraš Brščić. Upravo smo zato 13 meseci sarađivali na razvoju društvenih mreža i kreativne strategije.

Oni imaju šta, mi znamo kome i kako.

Kreativna strategija. Sve od fotografisanja stanova do razvoja ideje koja je tek kasnije sprovedena u delo – da se stvaraju strateška partnerstva sa kafićima, restoranima i drugim uslužnim objektima blizu apartmana. Predložili smo i da se više pažnje posveti izgleda biti član tima Belano. Naša strategija se i dalje uspešno sprovodi u delo.

Ciljna grupa za primer. Belano tim je uvek bio spreman za rešenja koja daju rezultat na duge staze. Fokus smo držali na onome što daje rezultat, a gde konukrencija nije. Zato i dan danas opstaju.

Ulaganje. Kontniurano smo ulagali u razvoj. 13 meseci niti jedan mesec nismo preskočili plaćene oglase, unapređivanje sadržaja i povećanje vidljivosti brenda.

Udobno smo se smestili na Instagram.

Otvorili smo profil. Pored postojeće Facebook stranice, otvorili smo i razvijali Instagram profil.

Čvrst temelj. Napravili smo osnov koji je omogućio da se brend dalje razvija na ovoj društvenoj mreži.

Podrška SEO timu. Blisko smo sarađivali sa delom tima koji se bavio SEO-om i Google oglašavanjem. Razmenjivali smo ideje, podržavali jedni druge i radili u pravcu jednog cilja – da se za Belano zna. U tome smo i uspeli.

Menu