Apartmani Srbija

Ako je pitanje KAKO, odgovor je JEDNOSTAVNO.
Sve drugo je previše komplikovano.

Najbolji izbor je uvek jednostavan.

Apartmani Srbija su deo Srbija Grupe koja u svom vlasništvu ima još dva hotela i dva restorana. Osam studio apartmana nalaze se u Kneza Miloša u predratnoj zgradi. Mešavina modernog dizajna i predratne arhitekture ovim apartmani daje posebnu čar, a mi smo bili tu da to predstavimo široj publici.

Svet je mali iz pozicije online marketinga.

Fokus je bio na poslovnim korisnicima koji planiraju duži ostanak u Beogradu, a kojima su privatnost i sloboda na prvom mestu. Posebno nam je bilo zanimljivo da istaknemo da je usluga u ovim apartmanima slična hotelskoj.

Kupujemo osećanja, ne uslugu!

Pored predstavljanja prestonice i svih njenih čari, predstavili smo kako izgleda život u apartmanima i šta ti sve pružaju. Navodili smo korisnike da uvide da iznajmljivanjem apartmana dobijaju mnogo više od mesta za spavanje i kuhinje. Navodili smo ih da shvate da bukvalno imaju svoj stan i da je, dokle god su tu, to njihov životni prostor u kom imaju slobodu kao “kod kuće”.

Sa nama je lakše!

Organizovali smo fotografisanja jer polažemo u originalni sadržaj, pogotovo za oglašavanje na društvenim mrežama koje je nama bilo osnovni zadatak. S obzirom na činjenicu da smo online prisustvo Apartmana Srbija gradili od nule uložili smo napore da od starta budu prepoznatljivi i specifični.

Menu